Uusi tuote: Quickloader kuormaliina

05 syyskuu 2012

Rakennuskemia esittelee Finnbuild messuilla uuden, helppokäyttöisemmän ja turvallisemman kuormaliinan. Quickloader on itsestäänkelautuva kuormaliina, joka verrattuna perinteisiin sidontaliinoihin tekee kuorman kiinnittämisestä ja irrottamisesta huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.
 
Rakennuskemia aloitti kesällä 2012 uuden, itsestäänkelautuvan kuormaliinan markkinoinnin Suomessa. Quickloader on alun perin Norjalainen innovaatio, joka on ollut jo muutamia vuosia myynnissä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Suomessa Quickloaderiin on aiemmin saattanut törmätä Strongman Championshipissä, eli Maailman Vahvin Mies –kisassa, jossa Quickloaderin avulla mm. vedettiin rekkaa.
 
Quickloader patentoitu mekanismi tuo uuden vaihtoehdon kuormansidontaan. Verrattuna perinteisiin sidontaliinoihin Quickloader on nopea ottaa käyttöön, koska rataslukko ja kuormaliina ovat yhdessä, eikä toinen osa ole koskaan kadoksissa. Lisäksi Quickloader on aina käyttövalmis ja käyttäjä välttää ”spagetin” selvittelyn. Quickloaderin automaattinen kelausmekanismi on helppokäyttöinen ja turvallinen. Avoin rakenne varmistaa kuormaliinan toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Lisäksi isoimmissa malleissa on kiinnittämistä helpottavat D-renkaat mm. 3-pistekiinnitystä ja liinojen yhdistämistä varten.
 
Quickloaderin vetolujuudet ovat: 700 kg, 1360 kg, 2000 kg ja 4000 kg ja se on tällä hetkellä saatavilla rautakaupoista ja vapaa-ajan tavarataloista, kuten Kodin Terra, Agrimarket ja Motonet myymälöistä.
 
Lisätietoja: Rakennuskemia Oy, Myyntijohtaja Jukka Nuutinen, 0400 481 875 www.rakennuskemia.fi / www.quickloader.com

--
 
Tutustu tuotteeseen Finnbuildin osastolla: 3g11

 
alletre


Myös Uutiset ja tiedotteet

Timpurilta Talo yhteistyö
Timpurilta Talo yhteistyö

04 tammikuu 2024

Aihetta juhlaan ja uutta henkilöstöä
Aihetta juhlaan ja uutta henkilöstöä

24 lokakuu 2023

WTF® testissä Let's Feast YouTube-kanavalla
WTF® testissä Let's Feast YouTube-kanavalla

03 lokakuu 2023