Search

Motip Colormark merkintäsprayt

  • 1 min read

European Aerosolsin MOTIP COLORMARK-tuotemerkki on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaita merkintätuotteita, jotka täyttävät asiakkaiden tiukimmatkin vaatimukset ja sopivat lukuisiin eri käyttökohteisiin.

MOTIP COLORMARK-merkintäspraykonseptia kehitetään jatkuvasti. Tuotteiden tärkeitä ominaisuuksia, kuten riittoisuutta, peittokykyä, hohtoa sekä käsittely- ja kulutusominaisuuksia eri pinnoilla, testataan yhteistyössä laboratoriotiimin kanssa European Aerosolsin omalla testauslaitteistolla. Yritykselle on erityisen tärkeää tehdä kehitystyötä yhdessä tuotteiden käyttäjien kanssa. Asiakkaat otetaan mukaan prosessiin jo hyvin aikaisessa vaiheessa ja he saavat säännöllisesti testattavakseen kehitystyön tuloksia.

European Aerosolsilla tuotteita kehitetään ympäristö- ja terveysnäkökulmasta. Vuonna 1975 yrityksestä tuli Euroopan ensimmäinen yritys, joka otti vapaaehtoisesti käyttöön otsonikerrokselle vaarattomat ponneaineet. European Aerosolsin tuotteet eivät ole sisältäneet myrkyllisiä raskasmetalleja enää 28 vuoteen. Lisäksi kaikki valikoiman purkit ovat täysin kierrätettäviä. Vuoden 2007 lopussa yrityksen tehtailla otettiin käyttöön integroitu ympäristönhallintajärjestelmä DIN EN 14001:2004. Vuonna 2014 yritys sai standardin DIN EN 50001 energianhallintavaatimukset täyttävän sertifikaatin.

VALIKOIMA

SPOTMARKER FLUO

AMMATTIMAISET MAAMERKINNÄT ONNISTUVAT SORMIA TAHRAAMATTA
COLORMARK Spotmarker on erinomainen merkintätyökalu tierakentamiseen, puutarharakentamiseen, maisemointiin, maanmittaukseen, paikallisviranomaisten ja teollisuuden käyttöön sekä moniin muihin käyttökohteisiin lähes kaikille pinnoille.

LINEMARKER

TARKKA – SIISTI – PYSYVÄ
LUOTETTAVAT MERKINNÄT LINEMARKERILLA
COLORMARK Linemarker pääsee oikeuksiinsa, kun värimerkinnän on pysyttävä näkyvissä mahdollisimman pitkään ja kestettävä kulutusta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi pysäköintialueet, autotallit, varastot, avoimet tilat, teollisuuslaitokset, leikkikentät ja urheilualueet.

ALLROUND MARKER 360°

TARKKAAN MERKINTÄÄN
TOIMII KAIKISSA ASENNOISSA

Ammattilaisen merkintäväri metsä- ja puuteollisuuteen, rakentamiseen, kaivos- ja vuoriteollisuuteen sekä teiden merkitsemiseen. COLORMARK Allround marker 360° toimii venttiiliteknologiansa ansiosta kaikissa asennoissa (360° astetta), joten pystyt tekemään merkinnät lattiasta kattoon.

COLORMARK SPEEDLINER

MERKINTÄTARVIKKEET PITÄVÄT LINJAT SUORASSA
COLORMARK Speedliner merkintävaunu on kehitetty erityisesti käytettäväksi COLORMARK Linemarkerin kanssa. Speedliner on helppo koota ja sen taitettava kahva helpottaa kuljetusta ja säästää tilaa.

Search