Motip Hybrid spraymaalit

08 marraskuu 2021

Motip Hybrid spraymaalit

Tämä vallankumoukselliseen hartsitekniikkaan perustuva uusi Motip HYBRID spraymaali yhdistää parhaat ominaisuudet alkydi-, akryyli- ja vesipohjaisista spraymaaleista. Näiden kolmen maailman yhdistämisellä on saavutettu erittäin helppokäyttöinen spraymaali, jossa on korkea kiilto ja maksimaalinen joustavuus. Sillä voidaan päällemaalata aikaisemmin maalatuille alkydi- tai akryylipinnoille. Erittäin joustavan maalipinnan ja hyvän kiinnittymiskyvyn ansiosta maali ja pohjamaali yhdistyvät tässä tuotteessa. HYBRID spraymaali pysyy joustavana kuivuttuaan. Polyesterihartsin vallankumouksellinen koostumus tarjoaa käyttäjäystävällisen spraymaalauskokemuksen miedommalla tuoksulla.

HYBRID spraymaali luo kauniin korkeakiiltoisen lopputuloksen. Tuotetta voidaan käyttää ilman pohjamaalia monille pinnoille. Soveltuu metalli-, kivi-, puu-, muovi-, lasi- ja tekstiilimateriaalien käsittelyyn ja jopa styroksille. HYBRID spraymaalia voidaan ongelmitta käyttää vanhojen maalikerrosten päälle, ilman valumista. Tuotteella on erittäin hyvä peitto- ja tartuntakyky. HYBRID spraymaali on vahvaa ja kuivuu nopeasti, luoden iskunkestävän ja naarmuuntumista kestävän maalipinnan. HYBRID on ihanteellinen spraymaali luovien ideoiden toteuttamiseen.

Saatavilla olevat värit: Deep Black, White, Pure White, Flame Red, Gentian Blue, Chocolate Brown, Silver Grey, Bright Yellow, Orange, Leaves Green, Gold, SilverMyös Uutiset ja tiedotteet

QUICKLOADER® Cambuckle Protect QCAM600PAD Takaisinveto
QUICKLOADER® Cambuckle Protect QCAM600PAD Takaisinveto

05 syyskuu 2023

Rakennuskemia Oy:lle on myönnetty Huippuvarasto® 2023 -tunnustus
Rakennuskemia Oy:lle on myönnetty Huippuvarasto® 2023 -tunnustus

20 heinäkuu 2023

Global DIY Summit Berliinissä 14.-16.6.2023
Global DIY Summit Berliinissä 14.-16.6.2023

14 kesäkuu 2023