Rakennuskemia Oy:lle on myönnetty Huippuvarasto® 2023 -tunnustus

20 heinäkuu 2023

Rakennuskemia Oy:lle on myönnetty Huippuvarasto® 2023 -tunnustus

Rakennuskemia Oy:lle on myönnetty Leanwaren Huippuvarasto® 2023 -tunnustus esimerkillisen sisälogistiikan kehittämisestä. Viime vuosien isot globaalit muutokset ovat tuottaneet toimitusketjuille poikkeuksellisia haasteita, ja tästä syystä tunnustuksen vastaanottamisella on meille erityisen suuri merkitys.

Leanwaren perusteluissa tunnustuksen myöntämiseksi todetaan, että Rakennuskemia Oy on tukenut kasvua ja kilpailukyvyn kehittymistä tehostamalla sisälogistiikan toimenpiteitään onnistuneesti niin prosessien, henkilöstön kuin vastuullisuudenkin näkökulmasta.

Tunnustuksen saajaa valitessaan Leanware kiinnittää yrityksessä huomiota viiteen kriteeriin, jotka ovat henkilöstö ja johtaminen, yhteistoiminta oston ja myynnin kanssa, varaston älykäs ohjaus, tilat ja ratkaisut sekä vastuullisuus.

Varastotoimintojen vastuullisuudessa Rakennuskemia Oy on panostanut elinkaarihallintaan minimoimalla hävikkiä ja hyödyntämällä logistiikkakiinteistössä 100 % vihreää energiaa. Toimintaa tukee varastonhallinnan LeanwareWMS-järjestelmä, joka esimerkiksi ilmoittaa hyvissä ajoin vanhenemassa olevien tuote-erien tiedot, jotta tarvittavia toimenpiteitä voidaan tehdä ennen kuin hävikkiä syntyy.

”Vahvan digitaalisen ohjauksen avulla Rakennuskemian varaston tehokkuus on kaksinkertaistunut lyhyessä ajassa. Lisäksi oston ja logistiikan yhteistyö on tiivistä, läpinäkyvää ja toimivaa. Rakennuskemia on loistava esimerkki tukkukaupasta, jossa tilat, turvallisuus ja tehokkuus sitouttavat myös henkilöstöä pitkiin työuriin”, kertoo Leanwaren Huippuvaraston Concept Owner Antti Kaunisto.

 

Leanware on kaupan alan, teollisuuden ja logistiikan kilpailukyvyn kehittämisen asiantuntija- ja ohjelmistotalo. Leanware on auttanut yli 300 asiakasta saavuttamaan mitattavia talous-, tuottavuus- ja vastuullisuushyötyjä digitalisoimalla toimintaansa.Myös Uutiset ja tiedotteet

QUICKLOADER® Cambuckle Protect QCAM600PAD Takaisinveto
QUICKLOADER® Cambuckle Protect QCAM600PAD Takaisinveto

05 syyskuu 2023

Global DIY Summit Berliinissä 14.-16.6.2023
Global DIY Summit Berliinissä 14.-16.6.2023

14 kesäkuu 2023

WTF® Pommijätkien testissä
WTF® Pommijätkien testissä

08 toukokuu 2023