Uusi tuote: Maxx Gear Paikkauskitit

21 syyskuu 2021

Uusi tuote: Maxx Gear Paikkauskitit

Tuotesarja erilaisiin paikkaus- ja korjaustöihin.

Maxx Gear polyesterikitit soveltuvat kohdennetusti eri materiaalien paikkaukseen, ja tuotteet ovat sopivan kokoisissa pakkauksissa. Näiden tuotteiden koostumus on luotu matalammalla styreenin määrällä, jolloin saadaan parempi käyttäjäkokemus ja tuotteet kuormittavat vähemmän luontoa.

Tuotesarjaan kuuluvat Metal putty – Metallikitti 250 g, Plastic putty – Muovikitti 250 g, Fiberglass putty – Lasikuitukitti 250 g sekä Wood putty – Puukitti 250 g. Tuotteissa on innovatiivinen pakkaus, jossa sekoitussuhde suoraan kannessa. Kittiä ja kovetetta on helpompi sekoittaa oikeassa suhteessa, varsinkin pienissä erissä käyttämällä korkkiin tehtyjä syvennyksiä.

Lisäksi tuotesarjaan kuuluu Universal putty – Yleiskitti 1 kg. Tuote soveltuu yleiskäyttöön harrastusprojekteihin sekä auton korikorjaukseen. Tuotteessa styreenin määrä on normaalilla tasolla. Yleiskitti soveltuu kaikille yleisimmille materiaaleille, kuten puu-, betoni-, metalli-, alumiini- ja muovipinnoille.

Isommille koloille ja veneen korjaamiseen on kehitetty Fiberglass Repair Kit - Korjaussetti lasikuidulle 250 g. Korjaussarja sisältää hartsin, kovetteen ja lasikuitukankaan (60 cm x 15 cm). Lasikuituveneen korjaussetti on tarkoitettu veneiden korjaamiseen, mutta sitä voidaan myös käyttää esim. vuotaviin johtokanaviin, säiliöihin ja ponttoneihin. Tuote soveltuu myös suurempien reikien (halkaisija <12 mm) ja vaurioiden korjaamiseen mm. metalli-, puu- ja betonipinnoilla.

Tutustu koko Maxx Gear -tuoteperheeseen merkin omilla sivuilla osoitteessa maxxgear.eu.Myös Uutiset ja tiedotteet

Mikko ja Ville vieraina Raksapodissa
Mikko ja Ville vieraina Raksapodissa

08 joulukuu 2022

Rakennuskemia Oy on saanut Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin
Rakennuskemia Oy on saanut Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin

23 lokakuu 2022

Säästä energiaa uusimalla ikkunatiivisteet
Säästä energiaa uusimalla ikkunatiivisteet

18 lokakuu 2022