Search

World Ecolabel Day 14.10.2021

  • 1 min read

Maailman ympäristömerkkipäivää (World Ecolabel Day) vietetään vuosittain lokakuun toisena torstaina yli 50 maassa. Päivä keskittyy ympäristömerkittyihin tuotteisiin ja palveluihin, joiden on testattu olevan parempia sekä ihmisten että maapallon terveydelle. 

Kuluttajat, yritykset ja yhteisöt ympäri maailmaa juhlivat ympäristömerkkipäivää tutustuen oman maansa ympäristömerkkeihin ostamalla ja käyttämällä sertifioituja tuotteita ja palveluita sekä jakamalla hyviä kokemuksia perheen, ystävien, naapureiden ja työtovereiden kanssa.

Joutsenmerkki

Kun aika on vähissä, pitää olla helppoa valita vastuullisesti. Tähän on hyvä ratkaisu: Valitse Joutsenmerkitty tuotteemme! Rakennuskemia Oy:n valikoimasta löydät Joutsenmerkityt tuotteet, näitä ovat esimerkiksi RK yleistasoite sekä RK valmistasoite

Joutsenmerkki ohjaa kestävään, ympäristön paremmin huomioivaan kuluttamiseen. Joutsenmerkki on virallinen, ns. tyypin 1 ympäristömerkki, jonka kriteerit huomioivat koko elinkaaren aina raaka-aineesta kierrätykseen. Näin se erottuu uskottavana, kunnianhimoisena ja luotettavana merkkiviidakossa, jossa vaanii myös viherpesun vaara.

Search