Search

Ympäristöystävällinen puunhoitomenetelmä SiOO:X

  • 1 min read

Ruotsalainen SiOO:X on perustamisestaan ​​lähtien vuodesta 1998 SiOO:X on tutkinut ja kehittänyt ympäristöystävällisiä puunsuojatuotteita sekä kuluttajille että yrityksille. Tuotteet antavat puulle upean ja luonnollisen hopeanharmaan sävyn sekä todella pitkän käyttöiän. SiOO:X puunsuoja kestää jopa 15 vuotta.

Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, eivätkä sisällä biosideja. Kyseessä on patentoitu teknologia, joka ei suojaa vain puun pintaa, vaan tunkeutuu puuhun vahvistaen sitä sisältä päin. Ainutlaatuinen piiteknologia perustuu mekaaniseen vaikutukseen. Reagoidessaan kosteuden ja hiilidioksidin kanssa, piikiteet kristalloituvat puukuitujen välillä, ja vahvistavat ja kovettavat puuta. Puuhun muodostuu vettä hylkivä, mutta hengittävä pinta.

SiOO:X käsittely on kaksivaiheinen: puupinta käsitellään ensin SiOO:X Puunsuojalla, ja tämän jälkeen SiOO:X Pintasuojalla. Lopputuloksena tyylikäs hopeanharmaa pinta. SiOO:X käsittely suojaa leviltä, homeelta, auringolta ja UV-valolta, lahoamiselta, sateelta, jäältä ja lumelta sekä tuholaisilta. Käsitelty pinta tuntuu miellyttävän sileältä, ja SiOO:X ehkäisee puun halkeilua ja tikkuuntumista. Käsitelty pinta on helppo pitää puhtaana.

SiOO:X tuotteilla käsittelet julkisivut, terassit, ulkokalusteet, veneet, aidat jne. SiOO:X soveltuu mm. hienosahatulle puulle, painekyllästetylle puulle sekä jalopuulle. Käsittelyn voi tehdä niin uudelle kuin vanhalle puulle.

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa.

SiOO:X sarjan tuotteet:

Premium Puunsuoja Terassi & Pintasuoja Terassi ‒ puutavaralle, laitureille, ulkokalusteille ja muille terassin puupinnoille.

 

SiOO:X Esipesu ‒ puuta vahvistava puhdistus ennen SiOO:X käsittelyä. Myös käsiteltyjen pintojen puhdistukseen, joissa home- tai leväkasvustoa tai muuta paksua likaa.

SiOO:X Huoltopesu ‒ helpottaa SiOO:X Puunsuojalla käsitellyn pinnan puhdistamista.

Lisätietoa osoitteessa sioo.fi

Search